Boka kurs

GDPR/Personuppgiftspolicy

Denna policy gäller från och med 2018-05-25

Ottsjöakademin, Team & Ledarutveckling AB (org. nr. 556581–8241) bedriver utbildning och utveckling av ledare, grupper och organisationer för företag och organisationer. I vår verksamhet behandlar vi ibland personuppgifter. Vi värnar om integriteten hos alla våra kunder och andra personer som kommer i kontakt med oss. All vår behandling sker i enlighet med denna policy och de krav som gäller enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Du hittar här information om vilka uppgifter vi samlar in, och varför, samt får information om dina rättigheter i sammanhanget. Har du frågor om vår personuppgiftsbehandling, kontakta oss på info@ottsjoakademin.se eller tfn 08-647 8131

Vilka typer av data samlar vi in?

Vi samlar in personuppgifter som du frivilligt tillhandahåller oss när du till exempel bokar en kurs eller väljer att prenumerera på våra nyhetsbrev. Uppgifterna vi samlar in inkluderar ditt namn, mobiltelefon, e-postadress och företag du är anställd i. Personnummer registrerar vi inte.

 

Personbiträdesavtal

Ottsjöakademin använder för genomförandet av personlighetskartläggningar några underleverantörer. För att säkerställa att dessa lever upp till de säkerhetskrav som ställs av EU i dataskyddsförordningen har vi tecknat så kallade personuppgiftsbiträdesavtal med berörda underleverantörer.

 

Hur använder vi de data som vi samlar in och lagrar?

Vi använder de uppgifter vi samlar in för att kunna skicka dig nyhetsbrev och information om våra kurser och utbildningar. Vi säljer inte, hyr inte ut, distribuerar inte eller på annat sätt gör dina uppgifter tillgängliga för tredjepart.

 

Hur delar vi informationen som vi samlar in?

Endast de personer hos oss som behöver behandla informationen för ovan nämnda ändamål har tillgång till dina uppgifter.

 

Lagring

Dina uppgifter sparas för angivna ändamål som nämnts ovan så länge du fortsätter vilja ha våra nyhetsbrev och inbjudningar om kurser. 

 

Säkerhet

Vi använder tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina uppgifter mot förluster och att skydda mot obehöriga personers tillgång. Vi granskar regelbundet våra säkerhetspolicys och rutiner för att säkerställa att våra system är säkra och skyddade.

 

Dina val och rättigheter

Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar.  Du kan när som helst välja att avregistrera dig och i samband med det så upphör vi lagringen för ovan angivna ändamål och vi tar bort dina uppgifter från vårt register. Avregistrering sker via länk i våra nyhetsbrev. Vår personuppgiftsansvarig är Lasse Karlsson, tfn 08-647 81 31 eller mobil 0706-84 84 13

 

Vänliga hälsningar från oss på Ottsjöakademin