Boka kurs

Samarbetspartners

Våra samarbetspartners kompletterar oss i de uppdrag som kräver speciella kompetensprofiler, verktyg eller specifik branschkunskap.

Våra samarbetspartner delar vårt grundläggande synsätt, har lång erfarenhet och är mycket professionella inom sina respektive verksamhetsområden.

Drivkraften AB

Hjälper företag och organisationer med identitetsutveckling Det innebär bland annat att arbeta med värderingsprocesser, visionsutveckling, kulturprocesser, varumärkesstrategier, kommunikationsplaner och positioneringar. Tillsammans kan Ottsjöakademin och Drivkraften ge utvecklingsstöd och utbildning åt ledare och medarbetare och samtidigt arbeta fram er företags-/organisationsidentitet och unika position på marknaden. 
www.drivkraften.se

Humatek International AB

Levererar, genom en webbaserad organisations- och verksamhetsanalys, information om tillståndet i er organisation. Fördelen är att undvika dyra och tidskrävande intervjuer och får ett snabbt och objektivt resultat. Tillsammans kan vi genomföra heltäckande nulägesanalyser i syfte att träffa rätt med utvecklingsinsatserna. Ottsjöakademin kan utifrån resultatet erbjuda konsultstöd för att stärka och bidra till att utveckla kundernas organisation och verksamhet. 
www.humatek.se

Äventyrarna AB

Är ett företag som arbetar med att skapa upplevelser, aktiviteter och äventyr i spännande och vackra naturmiljöer. Ottsjöakademin och Äventyrarna samarbetar sedan många år tillbaka i syfte att kunna erbjuda kunder en kombination av starka och inspirerade upplevelser i vacker natur samtidigt som vi ökar förståelsen för gruppdynamik och samarbete i grupp. Vi ger er nycklarna för grupputveckling. Här ges ni verktygen för att nå bättre resultat genom varandra och samtidigt få annorlunda, stimulerande och roliga upplevelser tillsammans. 
www.aventyrarna.se

Rönneberga konferens

Ottsjöakademin lägger från och med 2014 huvuddelen av sin UGL utbildningar på Rönneberga konferensanläggning. Här finns en miljö för effektiv inlärning och reflexion. Anläggningen ligger i en idyllisk skärgårdsmiljö på Lidingö strax utanför Stockholm. Här bor du mycket bekvämt och äter gott.
www.ronneberga.se

Ottsjö Fjällhotell AB

Pärlan i södra Årefjällen. Fjällgården är en liten, modern och bekväm konferensanläggning i Ottsjö, en av Sveriges äldsta och vackraste fjällbyar. Anläggningen är belägen på en sydsluttning ned mot den fiskrika Ottsjön med en bedårande vacker vy över Anaris, Lunndörrs- och Trondfjällen. Ottsjöakademin som ägde och drev fjällgården under många år har utvecklat väl fungerande koncept för mindre grupper i behov av att få arbeta avskilt i en stimulerande miljö med möjligheter till starka naturupplevelser. Tillsammans med andra samarbetspartners i byn kan vi skapa unika ledarskaps- och grupputvecklingsarrangemang i fjällmiljö som skapar djupa insikter och bestående effekter. 
www.ottsjofjallhotell.se