Boka kurs

Bli en av oss

Ottsjöakademin är ett konsult- och utbildningsföretag med många år i branschen. Vi består idag av sju konsulter och finns på Kungsholmen i Stockholm med verksamhet över hela landet.

Vår ambition är att växa och bli fler som delar våra utgångspunkter för verksamheten och vårt förhållningssätt till våra kunder.

Hos oss möter du personer med olika kompetenser och erfarenheter vilket ökar dina möjligheter till intressanta uppdrag. Hos oss blir du en seniorkonsult som med hjälp av konsultgruppen ansvarar för din egen beläggning. Du får möjlighet till kontor, samvaro, tankeutbyte, hjälp i dina uppdrag och med att hitta rätt prisnivå.

Vi förväntar oss att du utöver ansvaret för din egen beläggning också bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat med möjligheter till kompetens- och erfarenhetsutbyte oss emellan.

Vår motivation ligger i att skapa en konsultorganisation med en stark gemensam värdegrund som är stabil över tid och som bidrar till att forma den goda organisationen som främjar utveckling, effektivitet och välbefinnande.